Energia de Dăruire, Duioșie, Delicatețe – Fiecare iși caută Calea

În tabăra susținută de Tara, în Rezervația Naturală Tișița (Lepșa 2014) am fost îndrumată cu grijă, cu atenție și dăruire să fiu parte activă în călătoria mea de cunoaștere de sine și de schimbare. Și mai mult decât atât – în mod profund să fiu conștientă de rolul meu activ în co-crearea propriului destin.

Pornind de la viața reală cu exemple concrete de situații (de la o neatenție pe care o ignonam, de la dezorganizare, din comunicarea cu ceilalți oameni) am primit răspunsuri la întrebări cu greutate:
– Cum aleg să trăiesc? (stress, tensiune, boala, supărare sau bucurie, acceptare, fermitate)
– Cum aleg să fiu? Om? Ce semințe cultiv în grădina mea? (respect, generozitate, sinceritate sau egoism, superficialitate?)
– Cum aleg să fiu în relațiile cu ceilalți, ca parte dintr-o relație, dintr-un grup, din societate, din întreg?
– Care este relația cu viața mea?

Am fost îndrumată în această călătorie de transformare, pe tot parcursul taberei. Mai mult decât atât călătoria este concretă, vizibilă și are formă. Am avut un program uluitor de creativ, mergeam în diferite locații, schimbam și ne adaptam. Am trăit meditații profunde sub îndrumare, am fost atenți la corp, minte și suflet cu ajutorul asanelor. Cu grijă și atenție am lucrat cu ajutorul mantrelor și a mandalelor, iar prin tot ce făceam, simțeam inclusiv natura din jur. Nu în ultimul rând, am primit tehnici și instrumente pentru viața de zi cu zi, pentru a aplica și continua călătoria de transformare după tabără (de a avea un rost în viață, de a fi om).

Am învățat că nu e suficient doar că m-am născut și de fapt sunt responsabilă de tot ce fac și ce gândesc iar lucrurile nu mi se întâmplă pur si simplu, sunt consecințe ale propriilor decizii. Tabăra reprezintă pentru mine un reper de viață!

Anda – 29 ani, psiholog